INGREDIENTAI: 300 gramų silkių filė (silpnai sūdytos)
200 gramų marinuotų pievagrybių (švelnaus skonio)
4 vienetai marinuotų agurkų (nedidelių)
2 vienetai svogūnų (nedidelių)
2.5 šaukšto pomidorų padažo
1.5 šaukštelio garstyčių (neaštrių)
1 skiltelė česnako
pagal skonį krapų (smulkintų)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnus supjaustyti smulkiais kubeliais ir apkepti keptuvėje su aliejumi. Įmaišyti pomidorų padažą ir trumpai patroškinti. Palikti atvėsti.
2.
Pievagrybius, agurkėlius, silkių filė supjaustyti , česnaką susmulkinti.
3.
Į dubenį dėti atvėsusius svogūnus, pievagrybius, agurkėlius, silkių filė, česnaką, garstyčias, suberti krapus, pipirus ir viską išmaišyti. Labai tinka patiekti su bulvėmis.