INGREDIENTAI: 1 pakelis makaronų
500 gramų krevečių
200 mililitrų grietinėlės
100 gramų žiedinių kopūstų
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
3 šaukštai sviesto
1 žiupsnelis krapų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
2.
Keptuvėje ištirpiname sviestą, beriame smulkintus svogūnus, česnakus ir pakepiname iki skaidrumo. Dedame krevetes ir pakepiname 5 minutes. Pilame grietinėlę, prieskonius, dedame žiedynais išskirstytą ir apvirta žiedinį kopūstą, beriame krapus ir paverdame apie 2 minutes.
3.
Valgome padažą užpylus ant makaronų.