INGREDIENTAI: 4 vienetai burokėlių (virtų)
4 vienetai bulvių (virtų)
4 vienetai morkų (virtų)
400 gramų konservuotų žirnelių (apytikriai, 1 skardinės)
250 gramų raugintų agurkų (ar marinuotų)
200 gramų raugintų kopūstų
1 vienetas baltųjų svogūnų
pagal poreikį druskos
pagal poreikį grūstų juodųjų pipirų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Burokėlius, morkas, agurkus ir bulves supjaustome nedideliais kubeliais. Kopūstus pasmulkiname, svogūną pjaustome kuo smulkiau. Viską sudedame į dubenį.
2.
Į dubenį taip pat sudedame žirnelius, beriame druską, pipirus, pilame aliejų, gerai išmaišome.
3.
Mišrainę patartina valgyti kitą dieną, kai skoniai susigeria arba bent jau po 4 valandų.