INGREDIENTAI: 4 vienetai jautienos didkepsnių
0.5 vieneto sviestinio moliūgo
8 vienetai bulvių (didesnių arba 10 mažesnių)
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
1 šaukštas sviesto
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 vienetas rozmarinų šakelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Supjaustome moliūgą ir dedame ant įkaitusio grilio. Pašlakstome alyvuogių aliejumi, beriame smulkintą česnaką ir rozmarino šakelę. Kol moliūgas kepa, keptuvėje įkaitiname sviestą ir alyvuogių aliejų. Į jį beriame riekelėmis pjaustytas šviežias bulvytes ir smulkintą svogūną.
2.
Pagardiname druska ir pipirais.
3.
Jautienos kepsnius po 2 minutes kepame iš vienos ir kitos pusės. Iškepus suvyniojame į foliją ir paliekame pailsėti 5-10 minučių. Patiekiame apšlaksčius alyvuogių aliejumi ir pagardinus druska bei pipirais.