INGREDIENTAI: 4 vienetai paplotėlių (naudojome Finn Crisp su sezamo sėklomis)
200 gramų marinuotų grybų
120 gramų šaltai rūkyta mėsa (naudojome elnieną, bet tinka ir kiauliena ar kita mėgstama)
0.5 vieneto svogūnų
4 šaukštai grietinės
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas čiobrelių (smulkintų)
1 šaukštas baltojo balzaminio acto
pagal skonį druskos
pagal skonį malti baltieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Grybus apvirkite 10 - 15 minučių vandenyje, nukoškite, atvėsinkite, dar kartą apvirkite, vėl nukoškite, atvėsinkite ir dar kartą apvirkite.
2.
Pagal skonį pagardinkite druska. Nusausinkite grybus.
3.
Susmulkinkite grybus ir svogūnus, suberkite į indą.
4.
Įmaišykite čiobrelius, aliejus ir balziminį actą.
5.
Įberkite pipirų ir druskos, pagal skonį.
6.
Patiekite su paplotėliais, šaltai rūkyta mėsa ir grietine.