INGREDIENTAI: 4 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
300 gramų kiaulės liežuvio (virto, arba jaučio, tinka ir kita virta ar rūkyta mėsa)
2 vienetai agurkų (nedidelių)
1 vienetas raugintų agurkų
1 vienetas morkų
1 pundelis svogūnų laiškų
pagal poreikį majonezo
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Liežuvį, agurkus supjaustyti juostelėmis. Kiaušinius supjaustyti, morkas supjaustyti juostelėmis, svogūno laiškus susmulkinti, suberti į dubenį.
2.
Į dubenį su ingredientais įberti druskos, pipirų, įdėti majonezo ir permaišyti. Sudėti į stiklines, nedidelius indelius, lėkštutes ar tiesiog tiekti dubenyje.