INGREDIENTAI: 1 ir 1/4 stiklinės cukraus
1 stiklinė miltų (nepilnos)
125 gramai sviesto
2 vienetai kiaušinių
1/4 stiklinės kakavos
1/4 stiklinės brendžio
50 gramų šokolado
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sviestą kartu su šokoladu ištirpinti ant silpnos ugnies. Plakant elektriniu plakikliu suberti cukrų, kakavą, druską ir viską gerai išplakti.
2.
Įmušti kiaušinį, paplakti, įmušti antrą ir plakti toliau. Suberti miltus, išmaišyti, supilti brendį.
3.
Tešlą supilti į formą, išklotą kepimo popieriumi ir kepti 180 C laipsnių temperatūroje apie 25 - 30 minučių.
4.
Viršų galima puošti išlydytu šokoladu.