INGREDIENTAI: Tešlai:
200 mililitrų pieno
200 mililitrų vandens
200 mililitrų miltų
2 vienetai kiaušinių
50 gramų sviesto
1 šaukštas cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
300 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas cukraus
Kepimui:
šiek tiek sviesto (arba aliejaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Dubenyje sumaišykite visus lietiniams skirtus ingredientus.
2.
Sausoje keptuvėje nesvylančia danga iškepkite lietinius, apkepdami iš abiejų pusių.
3.
Įdarui varškę ištrinkite su kiaušiniu ir cukrumi.
4.
Iškeptus lietinius įdarykite varškės įdaru.
5.
Įdarytus lietinius apkepkite iš abiejų pusių keptuvėje ant šiek tiek sviesto.