INGREDIENTAI: 7 vienetai karštai rūkyta lašiša (juostelėmis)
3 vienetai vyšninių pomidorų
1 sauja sultenių
Užpilui:
1 šaukštas balzamiko kremo
1 šaukštelis dižono garstyčių grūdeliais
1 šaukštelis medaus
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šlakelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Užpilui alyvuogių aliejų, balzamiko kremą, medų, citrinų sultis ir garstyčias gerai išmaišyti ir palikti pastovėti šaldytuve.
2.
Nuo karštai rūkytos lašišos juostelių nuimti visą lašišą ir ją rankomis šiek tiek pasmulkinti. Pomidorus supjaustyti.
3.
Į dubenį dėti sultenes, pjaustytus pomidorus, ant viršaus dėti lašišos gabalėlius, pašlakstyti paruoštu užpilu ir mėgautis. Skanaus!