INGREDIENTAI: Pagrindui:
300 gramų sausainių
150 gramų sviesto
Viršui:
500 gramų uogų (naudojau įvairių uogų ir konservuotų vaisių mišinį)
1 pakelis persikų želė (77 g)
1 pakelis citrinų želė (77 g)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Torto pagrindui ištirpinti sviestą.
2.
Sulaužyti sausainius, sumaišyti su sviestu, sudėti į atsegamą tortinę ir gerai paspausti.
3.
Paruošti persikų žėlę pagal instrukciją ant pakelio, užpilti ant pagrindo ir 5 val dėti į šaldytuvą.
4.
Stambesnius vaisius ir uogas supjaustyti gabalėliais.
5.
Paruošti citrinų želę pagal instrukciją.
6.
Ant sustingusio žele sluoksnio sudėlioti vaisius ir uogas ir užpilti citrinų žele ir dar 5 val padėti sustingimui į šaldytuvą.