INGREDIENTAI: 500 gramų vištienos
200 gramų makaronų (naudojau kaspinėlius)
200 mililitrų grietinėlės
150 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
1 sauja špinatų
1 šlakelis aliejaus
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje.
2.
Vištieną smulkiai supjaustome, pabarstome druska, pipirais. Česnaką supjaustome smulkiai. Špinatus smulkiai supjaustome peiliu.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Pakepiname česnaką, sudedame vištieną. Pakepiname, kol vištiena truputį apskrus. Suberiame špinatus. Truputį pakaitiname.
4.
Supilame grietinėlę, suberiame tarkuotą sūrį. Pakaitiname, kol padažas pradės tirštėti. Įmaišome virtus makaronus.