INGREDIENTAI: 1.5 litro sultinio (arba vandens ir 1 kubelio sultinio)
200 mililitrų grietinėlės
200 gramų upėtakio (kepto)
3 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
2 skiltelės česnako
šiek tiek sviesto
šiek tiek krapų
šiek tiek petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje ant sviesto arba aliejaus pakepinti kubeliais supjaustytą svogūną, tarkuotas morkas ir smulkintą česnaką.
2.
Į verdantį sultinį (ar vandenį su ištirpintu sultinio kubleiu) sudėti smulkintas bulves ir pakepintas daržoves, viską pavirti apie 10 minučių. Sudėti nukaulintą ir susmulkintą žuvį, supilti grietinėlę, pagardinti druska ir pipirais. Užvirti. Išjungti ugnį, sudėti krapus ir petražoles.