INGREDIENTAI: 6 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
6 vienetai agurkų (trumpavaisių)
350 gramų vištienos (virtos, keptos ar rūkytos arba kalakutienos krūtinėlės ar šlaunelių mėsos)
350 gramų korėjietiškų morkų (galima naudoti namines)
250 gramų majonezo (apytikriai)
200 gramų fermentinio sūrio
Viršui:
pagal poreikį petražolių (nebūtina)
pagal poreikį alyvuogių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištieną ir agurkus susmulkinti.
2.
Kiaušinius ir sūrį sutarkuoti per smulkesnę burokinę tarką.
3.
Į užspaudžiamą maišelį dėti majonezą, užspausti maišelį ir nukirpti maišelio kampelį.
4.
Ant lėkštės, kurioje norite tiekti, dėti konditerinį žiedą arba torto formos nusegamą kraštą. Dėti kiaušinius, paskirstyti per visą plotį, išspausti majonezo, tuomet dėti vištieną ir paskirstyti per visą plotį, vėl išspausti majonezo, suberti sūrį, išspausti majonezo, sudėti agurkus ir korėjietiškas morkų salotas. Papuošti alyvuogėmis, petražolėmis arba pagal savo turimus ingredientus. Prieš tiekiant nuimti konditerinį žiedą.