AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas jautienos nugarinės (naudojome „Feel the Beef“ nugarinės kepsnį)
200 gramų makaronų
10 vienetų vyšninių pomidorų
10 vienetų alyvuogių
2 skiltelės česnako
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas kaparėlių
1 sauja petražolių (sviežių)
pagal skonį parmezano sūrio
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Išverdame makaronus al dente – neperverdame.
2.
Labai gerai įkaitiname keptuvę. Į ją dedame šaukštą sviesto. Kai sviestas išsilydo, dedame kambario temperatūros jautieną ir kepame ant didelės kaitros lygiai 8 minutes, tiksliai kas minutę apversdami.
3.
Iškepusią jautieną išimame iš keptuvės, pabarstome druska ir pipirais bei prieš pjaustant leidžiame 5 minutes „pailsėti“.
4.
Keptuvėje išlydome šaukštą sviesto, įtarkuojame česnaką, dedame perpus perpjautus vyšninius pomidorus, alyvuoges ir kaparėlius. Beriame druskos ir pipirų. Kepiname viską dvi minutes, po kurių į keptuvę dedame virtus makaronus ir viską gerai išmaišome.
5.
Steiką supjaustome plonomis juostelėmis ir uždedame ant makaronų.
6.
Patiekdami pabarstome tarkuotu parmezanu, šviežiai grūstais juodaisiais pipirais ir smulkintomis petražolėmis.