INGREDIENTAI: 250 gramų konservuotų kukurūzų
200 gramų rūkytos vištienos
200 gramų marinuotų pievagrybių
200 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas poro
pagal poreikį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištieną supajsutyti smulkiais kubeliais.
2.
Baltąją poro dalį perpjauti išilgai pusiau, tuomet - siauromis juostelėmis.
3.
Pievagrybius, jei stambesni, supjaustyti. Gerai nukošti. Kukurūzus taip pat nukošti.
4.
Sūrį sutarkuoti stambia tarka.
5.
Į didesnę silkinę dėti sluoksnį vištienos, tuomet pievagrybius, porus, sūrį. Aptepti majonezu. Viršų papuošti kukurūzais. Galima valgyti iš karto ar valandėlę palaikyti šaldytuve. Galima, bet nebūtina papuošti svogūnų laiškais.