INGREDIENTAI: 360 gramų varškės
2 vienetai obuolių
2 vienetai kiaušinių
5 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti varškę, įmušti kiaušinius ir sutrinti šakute.
2.
Burokine trintuve sutarkuoti obuolius ir sudėti į dubenį su varškės mase, išmaišyti. Suberti miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir permaišyti.
3.
Miltais pabarstyti darbastalio, dėti paruoštą tešlą ir formuoti varškėčius. Man pavyko padaryti 11 vienetų.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi ir sudėti varškėčius.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių.
6.
Ant iškeptų varškėčių pabarstyti cukraus pudros.
Patarimai:
•
Cukrus. Aš cukraus nenaudojau, bet jei mėgstate, galite įberti jo į tešlą pagal skonį.