INGREDIENTAI: 500 gramų vištienos faršo
6 vienetai vaflių
1 vienetas morkų
4 šaukštai majonezo
šiek tiek krapų
šiek tiek prieskonių vištienai
šiek tiek druskos
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
Pabarstymui:
šiek tiek sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos faršą sumaišyti su prieskoniais ir sutarkuota morka.
2.
Vaflių lakštus sutepti majonezu, ant viršaus uždėti sluoksnį faršo ir pabarstyti smulkintais krapais. Paruoštus vaflius perpjauti pusiau ir susukti.
3.
Vaflių vamzdelius sudėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, sutepti kiaušinio plakiniu ir užberti sezamo sėklų. Kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.