INGREDIENTAI: 2 litrai kefyro
280 gramų marinuotų burokėlių
2 vienetai agurkų (nedidelių)
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
100 gramų svogūnų laiškų
1 pundelis krapų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kefyrą supilame į gilų dubenį, dedame marinuotus burokėlius, pagal skonį pilame burokėlių marinato. Beje, labai skanūs šaltibarščiai pavyksta su obuolių sultyse marinuotais burokėliais.
2.
Toliau dedame pjaustytus agurkus, svogūnų laiškus, krapus.
3.
Kiaušinius patarčiau dėti visai prieš valgant šaltibarščius, nes kelias valandas pabuvę šaltibarščiuose, jie tampa nebeskanūs.
4.
Šaltibarščius patiekite su virtomis arba virtomis ir apkepintomis bulvėmis. Skanaus!