INGREDIENTAI: 350 gramų kvietinių miltų
150 gramų sviesto (kambario temperatūros)
70 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol masė pabals. Įmušame kiaušinį. Gerai išmaišome. Suberiame miltus ir gerai išminkome tešlą. Ji turi būti pakankamai minkšta ir trapi.
2.
Tešlą suminkome į rutulį, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame 30 minučių į šaldytuvą. Atšaldžius, kočiojame tešlą ir išspaudžiame norimas formeles. Sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
3.
Kepame 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 min.