INGREDIENTAI: 1 vienetas citrinų
200 gramų kokoso drožlių
12 vienetų migdolų
3 šaukštai maskarponės sūrio
2 šaukštai medaus
2 šaukštai kokosų vandens (arba paprasto vandens)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Citriną perpjauti pusiau.
2.
Į dubenį suberti kokoso drožles, sudėti maskarponę, medų, išspausti pusę citrinos sulčių, įtarkuoti visos citrinos žievelę, supilti kokosų vandenį ir sutrinti elektriniu smulkintuvu iki vientisos masės.
3.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi.
4.
Iš kokoso masės formuoti vieno kąsnio rutuliukus, į vidurį įspausti riešutą, sudėti ant kepimo formos. Dėti į šaldytuvą, laikyti apie 30 minučių, kad sustingtų. Jei norisi, galima saldainius apvolioti kokoso drožlėse.