TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Leonas Leontina Eirimas Aistė Simonas Laisvūnas Laisvūnė
Purios pieniškos bandelės (japoniško stiliaus)
Pieniškos bandelės japoniškos

Porcijų skaičius: 16

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
320 gramų kvietinių miltų (+10 g minkymo pabaigoje)
200 mililitrų pieno
3 šaukšteliai cukraus (be kaupo)
1 vienetas kiaušinių trynių
30 gramų sviesto (minkšto)
0.5 šaukštelio druskos
7 gramai sausų mielių (arba 18 g šlapių)

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pieną pašildyti iki kūno temperatūros. Suberti mielies ir palikti pastovėti 10 - 15 minučių.

2.
Berti druską, cukrų, dėti trynį. Lengvai paplakti.

3.
Miltus persijoti, į juos supilti pieno mišinį. Tešlą maišyti kombainu apie 2 minutes iki vientisumo. Įdėti minkštą sviestą. Maišyti dar 4 minutes, kol įsimaišys sviestas. Ant kraštų pabarsčiau truputį miltų, kad tešla lengviau "paimtų" sviestą nuo kraštų. Jei minkysite rankomis, reikėtų minkyti apie 10 - 15 minučių, o pačioje pabaigoje įminkyti sviestą.

4.
Tešlą uždengti ir palikti šiltai pakilti apie valandą.

5.
Miltuotomis rankomis gynbti tešlos ir formuoti bandeles, dėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Man pavyko 16 bandelių. Palikti dar 15 - 20 minučių pakilti.

6.
Kepti iki 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 - 14 minučių.


Patarimai:

Prieš kepant galima patepti kiaušinio plakiniu.




admin · 2022-11-25 21:00 · 193 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt