INGREDIENTAI: 2 vienetai silkių filė
2 vienetai bulvių (virtų su lupena)
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas obuolių
1 vienetas burokėlių (kepto/virto)
1 vienetas marinuotų agurkų
3 šaukštai majonezo
0.5 šaukšto kaparėlių
1 saujelė krapų
1 saujelė petražolių
1 šlakelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kaparėlius ir agurką supjaustome smulkiais gabalėliais. Žalumynus taip pat pasmulkiname.
2.
Į majonezą sudedame kaparėlius, agurko gabalėlius, žalumynus. Įspaudžiame citrinos sulčių ir gerai išmaišome.
3.
Virtas bulves nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais. Sumaišome su dalimi majonezo.
4.
Burokėlius supjaustome kubeliais (bet jeigu norisi, galima ir sutarkuoti). Įtarkuojame obuolį ir sumaišome su likusiu majonezu.
5.
Kiaušinius sutarkuojame smulkia tarka. Silkę supjaustome juostelėmis.
6.
Pradedame sluoksniuoti. Dedame bulvių masę, klojame tarkuotus kiaušinius, ant viršaus dedame burokėlius su obuoliais. Išdėliojame ant viršaus silkės juosteles.