INGREDIENTAI: 1 vienetas varškės sūrio (apytikriai 300 gr)
2 skiltelės česnako
2 šaukšteliai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis tabasko padažo
0.5 šaukštelio maltos ciberžolės
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų kajeno pipirų
1/4 šaukštelio malto kumino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Česnaką supjaustyti griežinėliais.
2.
Aliejų ir tabasko padažą sumaišyti su prieskoniais: kajeno pipirais, ciberžole, kuminu ir druska bei česnakais.
3.
Šio mišiniu gerai įtrinti sūrį ir palikti marinuotis bent valandą.
4.
Marinuotą sūrį įvynioti į foliją.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių, paskui foliją praskleisti ir dar pakepti, kol sūris gražiai apskrus.