AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 350 gramų sausainių
350 gramų varškės 9%
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
100 gramų balto šokolado
100 gramų razinų
100 gramų džiovintų spanguolių
1 sauja pistacijų (galima keisti mėgiamais riešutais)
4 šaukštai kondensuoto pieno, saldinto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šokoladą ištirpinau.
2.
Varškę ir kambario temperatūros sviestą elektriniu plakikliu suplakiau iki vientisos masės. Kondensuotą pieną ir tirpintą šokoladą supyliau į varškės masę, išmaišiau.
3.
Džiovintas spanguoles, razinas nuplikiau verdančiu vandeniu ir sudėjau į varškės masę.
4.
Galiausiai į varškės masę sudėjau pistacijas ir gerai viską išmaišiau.
5.
Sausainius sulaužiau nelabai smulkiais gabaliukais ir įmaišiau į varškės masę.
6.
Į formelę patiesiau maistinę plėvelę ir sudėjau paruoštą varškės masę. Uždengusi maistine plėvele varškės desertą pastačiau į šaldytuvą sutvirtėti nakčiai.