INGREDIENTAI: 1 vienetas brioche duona (arba burgerių bandelių)
300 gramų kiaulienos (plėšytos, ją ruošiu taip, bet galima keisti kitokia mėsa)
100 gramų kastinio (arba tepamo sūrio)
2 vienetai raugintų agurkų
4 šaukštai barbekiu padažo
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir jame apkepiname pusžiedžiai pjaustytus svogūnus. Aš mėgstu kepti ant nedidelės ugnies, bet ilgiau, kad svogūnai truputį karamelizuotųsi, jeigu skubate, galite kepti trumpiau.
2.
Duoną perpjauti išilgai perpus. Vieną pusę aptepti kastiniu.
3.
Išdėlioti plėšytą kiaulieną, pjaustytus agurkėlius, svogūnus.
4.
Kitą duonos puselę aptepti barbekiu padažu. Užvožti ant sumuštinio.
5.
Patiekiant supjaustyti porcijomis.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.