INGREDIENTAI: 1/4 vieneto melionų
1 vienetas bananų
1 vienetas obuolių
1 vienetas kriaušių
1 vienetas apelsinų
3 vienetai mandarinų
100 gramų mėlynųjų vynuogių
100 gramų žaliųjų vynuogių
1 vienetas žaliųjų citrinų
1 šaukštas medaus
1 šaukštas aliejaus (naudojau graikinių riešutų, tinka ir alyvuogių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Vaisius nuplauname.
2.
Obuolį, kriaušę, bananą ir melioną supjaustome kubeliais. Vynuoges perpjauname per pusę. Mandarinus ir aplesiną nulupame, išskirstome skiltelėmis ir pasmulkiname.
3.
Citrinos sutarkuojame žievelę. Išspaudžiame sultis, sumaišome su medumi ir aliejumi. Salotas sumaišome, apšlakstome padažu.