INGREDIENTAI: Tešlai:
170 gramų miltų
150 gramų graikiško jogurto
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1/3 šaukšto druskos
1/3 šaukštelio cukraus
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Įdarui:
100 gramų sūrio (tarkuoto)
100 gramų virto kumpio (smulkinto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į jogurtą suberti kepimo miltelius, druską, cukrų ir viską išmaišyti. Suberti persijotus miltus ir užminkyti tešlą, miltų gali reikėti trupučio daugiau. Padalinti tešlą į 6 lygias dalis.
2.
Iš kiekvienos dalies iškočioti paplotėlį, dėti tarkuotą sūrį, sumaišytą su smulkintu kumpiu, užlenkti, kraštą užspausti ir kepti aliejuje iš abiejų pusių.