INGREDIENTAI: 8 vienetai krepšelių (ar daugiau, priklausomai nuo dydžio)
80 gramų pievagrybių
80 gramų sūrio
80 gramų rūkyto kumpio
1 saujelė svogūnų laiškų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pievagrybius supjaustyti nedideliais gabaliukais.
2.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, sudėti pievagrybius ir apkepti apkepti kelias minutes.
3.
Svogūno laiškus susmulkinti, kumpį supjaustyti nedideliais gabaliukais, sūrį sutarkuoti, suberti į dubenį.
4.
Į dubenį su paruoštais ingredientais sudėti apkeptus pievagrybius, įberti druskos, pipirų ir permaišyti.
5.
Į krepšelius dėti paruoštos masės.
6.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti krepšelius ir kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių iki kol sūris gražiai ištirps.