TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Leonardas Dobilas Vygintė Silvestras Vygantė
Naminė pica pagal Loretą
Naminė pica pagal Loretą

Porcijų skaičius: 4

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
450 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų vandens (šilto)
60 mililitrų aliejaus
7 gramai sausų mielių
1 šaukštas cukraus (nubraukto)
0.5 šaukštelio druskos
Viršui:
4 vienetai pomidorų (nedidelių )
300 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
200 gramų rūkytos dešros (arba keptos vištienos)
2 vienetai žaliosios paprikos (arba kitokių)
1 saujelė džiovintos žolelės (čiobrelių, raudonėlių ar kitų žolelių)
Padažui:
pagal poreikį pomidorų padažo
pagal poreikį majonezo

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pašildyti vandenį ir supilti į dubenį. Suberti mieles, cukrų, druską, įpilti aliejaus ir viską išmaišyti. Į dubenį įsijoti miltus, užminkyti tešlą.

2.
Užminkytą tešlą aptepti aliejumi ir uždengti maistine plėvele ar virtuviniu rankšluosčiu. Palikti šiltai kilti 1.5 valandos.

3.
Tešlą padalinti į 4 lygias dalis, formuoti picos padą iš kiekvieno gabaliuko.

4.
Į dubenėlį sudėti pomidorų padažą, majonezą, išmaišyti ir šiuo mišiniu aptepti picos padus.

5.
Picos padus pabarstyti žolelėmis. Sutarkuoti sūrį, supjaustyti dešrą, pomidorus, paprikas.

6.
Ant picų pabarstyti sūrio, sudėlioti dešros gabaliukus, pomidorus, papriką ir dar apibarstyti sūriu.

7.
Kepti įkaitintoje iki 250 C laipsnių temperatūros orkaitėje 8 minutes.




admin · 2022-11-16 00:00 · 253 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt