INGREDIENTAI: 10 vienetų vištienos blauzdelių
1 vienetas kopūstų
2 vienetai morkų (vidutinio dydžio)
pagal poreikį sultinio
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos blauzdeles pabarstyti druska, pipirais, prieskoniais vištienai.
2.
Kopūstą susmulkinti, morkas sutarkuoti.
3.
Į kepimo formą sudėti kopūstus, morkas, vištienos blauzdeles ir supilti sultinį. Sultinio pilti tiek, kad kopūstai būtų pusiau apsemti.
4.
Kepimo formą uždengti folija ir kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje 40 minučių, tuomet nuimti foliją ir dar pakepti 20 - 25 minutes.
Patarimai:
•
Sultiniui galima naudoti ir vištienos ar daržovių kubelius, tik tuomet nepersistenkite su druska, kad nebūtų sūru.