INGREDIENTAI: 1 sauja salotų mišinio
1 sauja gražgarsčių
1 vienetas burokėlių (virto arba kepto)
50 gramų ožkos sūrio kremo
1 saujelė kedro riešutų
1 šaukštas kanapių sėklų
1 šaukštas balzamiko kremo
1 žiupsnelis čili pipirų drožlių („Angelo plaukai“, nebūtina)
1 žiupsnelis druskos
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Burokėlį supjaustome plonais griežinėliais.
2.
Į lėkštes dedame salotų lapelius ir gražgarstes. Ant viršaus dėliojame burokėlio griežinėlius, patrupiname ožkos sūrio, pabarstome kanapių branduoliais ir kedro riešutais, druska. Pašlakstome aliejumi ir balzamiko kremu. Ant viršaus dedame čili pipirų „Angelo plaukai“.