INGREDIENTAI: 8 vienetai krevečių (naudojome VIČI česnakiniame padaže)
8 vienetai vyšninių pomidorų
1 vienetas agurkų (trumpavaisio)
0.5 gūželės iceberg salotų
1 vienetas saldžiosios paprikos
Padažui:
3 šaukštai jogurto, natūralaus (arba majonezo)
1 skiltelė česnako
0.5 vieneto žaliųjų citrinų
1 pundelis žalumynų (naudojome petražoles ir mėtas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Salotos lapus supjaustome 3cm x 3cm dydžio kvadratėliais ir sudedame į bokštelius.
2.
Agurkus supjaustome riekelėmis, papriką – stačiakampiais.
3.
Dubenėlyje išspaudžiame česnaką, sumaišome su jogurtu, smulkintais žalumynais, įspaudžiame citrinos sulčių.
4.
Daržoves ir krevetes veriame ant iešmelio, apšlakstome padažu.
5.
Taip pat labai gardu su saldžiu čili padažu, medaus – garstyčių ar tiesiog apšlaksčius citrinos sultim.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!