INGREDIENTAI: 1 vienetas avokadų (didesnio)
100 mililitrų pieno (apytikriai)
1 šaukštelis medaus (arba pagal skonį)
1 saujelė uogų (aviečių, šilauogių ar kitų mėgstamų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Avokadą perpjauti pusiau, išimtu kaulą, išskobti minkštimą, dėti į dubenį ir susmulkinti elektriniu smulkintuvu.
2.
Į dubenį su avokadu po truputį pilti pieną, nes deserto konsistencija turi būt tiršta, tad neįpilkite per daug. Tuomet įdėti medaus ir permaišyti.
3.
Paruoštą desertą dėti į šaldytuvą bent valandai iki kol atšals. Prieš tiekiant galima pagardinti uogomis, vaisiais ar kitais norimais priedais.