INGREDIENTAI: 200 gramų biskvitinių pirštelių
200 gramų braškių
100 mililitrų kavos (paruoštos, atvėsusios)
Kremui:
250 gramų graikiško jogurto
250 gramų maskarponės sūrio
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo (šaltos)
50 gramų cukraus pudros
Papuošimui:
pagal poreikį uogų
šiek tiek mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kremui maskarponės sūrį išsukame su graikišku jogurtu ir cukraus pudra.
2.
Šaltą grietinėlę išplakame iki standžių putų. Atsargiai įmaišome į jogurto ir maskarponės masę.
3.
Braškes supjaustome plonomis juostelėmis, jei braškės nedidukės, užteks jas perpjauti pusiau.
4.
Sausainius po vieną merkiame į kavą. Dedame į indą, kuriame gaminsime tiramisu. Ant sausainių sluoksnio užtepame kremo, dedame braškių sluoksnį. Vėl sausainiai, kremas ir ant viršaus daug uogų ir kelios mėtų šakelės papuošti.