INGREDIENTAI: 250 gramų krabų lazdelių
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai džiūvėsėlių
3 šaukštai majonezo
1 šaukštas citrinų sulčių
pagal skonį aitriųjų paprikų dribsnių
pagal skonį druskos
pagal skonį petražolių (smulkintų)
pagal poreikį aliejaus
Padažui:
1 skiltelė česnako
1 šlakelis citrinų sulčių
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas grietinės
pagal skonį krapų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Blyneliams krabų lazdeles smulkiai supjaustyti.
2.
Į dubenį sudėti krabų lazdeles, įmušti kiaušinius, berti džiūvėsėlius, dėti majonezą, pilti citrinų sultis, berti aitriųjų paprikų dribsnius, druskos, petražoles. Išmaišyti ir palikti kelias minutes pastovėt.
3.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti, dėti po porą šaukštų paruoštos masės ir kepti blynelius iš abiejų pusių iki kol gražiai apskrus.
4.
Padažui česnaką smulkiai supjaustyti, berti į dubenį. Dėti majonezą, grietinę, berti citrinų sultis, krapus. Išmaišyti.
5.
Iškeptus blynelius tiekti su padažu.