INGREDIENTAI: 8 vienetai šviesios forminės duonos
2 vienetai kiaušinis
24 griežinėliai kumpio (arba saliamio dešros ar kitos mėgstamos)
8 vienetai sūrio lazdelių (arba fermentinio sūrio, mocarelos ar kito mėgstamo)
150 gramų džiūvėsėlių (apytikriai)
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duonos riekeles iškočioti iki kol bus maždaug 3 mm storio. Dėti po tris kumpio griežinėlius (jų kiekį galima koreguoti ir naudoti tik po vieną ar du), tuomet sūrio lazdelę ir susukti suktinuką.
2.
Į dubenėlį įmušti kiaušinius, į kitą indelį suberti džiūvėsėlius.
3.
Paruoštus suktinukus apvolioti kiaušinių plakinyje, tuomet džiūvėsėliuose.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti ant vidutinės kaitros, sudėti suktinukus ir kepti iki auksinės spalvos, tuomet apversti ir vėl pakepti, taip apkepti iš visų pusių.
5.
Lėkštę ištiesti popieriniu rankšluosčiu, sudėti suktinukus, kad susigertų aliejaus perteklius, o tuomet skanauti.