AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 300 gramų voveraičių
200 mililitrų grietinėlės
50 gramų sviesto
1 šaukštelis miltų
2 žiupsneliai druskos
Garnyrui:
300 gramų bulvių
200 mililitrų pieno
Papuošimui:
50 gramų poro
1 saujelė krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Voveraites verdu 5 minutes.
2.
Į keptuvę dedu sviestą, apvirtas voveraites, beriu druskos ir kepinu lėtai apie 10 minučių. Beriu miltus, išmaišau, pilu grietinėlę ir išjungiu.
3.
Bulves išverdu. Verdant dedu druskos pagal skonį. Nukošiu ir sutrinu.
4.
Į bulves pilu verdantį pieną ir dar gerai išrinu, išsuku.
5.
Viską dedu į lėkštę, puošiu nuplikytais porais ir krapais.