INGREDIENTAI: 500 gramų kiaulienos nugarinės
180 gramų šaltai rūkyto kumpio
150 gramų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
2 vienetai morkų
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai grietinės
1 šaukštas miltų
400 mililitrų vandens
1 žiupsnelis prieskonių (pagal skonį)
1 pundelis krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nugarinę atmuškite, pagardinkite prieskoniais, dėkite po riekelę rūkyto kumpelio ir susukite.
2.
Suktinukus apkepinkite iš abieju pusių su trupučių aliejaus.
3.
Atskirai pakepinkite supjaustytus pievagrybius, morkas ir svogūną. Visą masę dėkite į suktinukus.
4.
Paruoškite padažą: į vandenį dėkite grietinę, majonezą ir miltus, gerai suplakite ir pilkite į suktinukus, taip patroškinkite kelias minutes. Užbarstykite krapais.