INGREDIENTAI: 1 vienetas vištienos krūtinėlės
2 vienetai morkų
200 gramų konservuotų kukurūzų
100 mililitrų grietinėlės
1 vienetas svogūnų
1 sauja šaldytų žirnelių
1 šlakelis aliejaus
1 šaukštelis prieskonių vištienai
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis kario
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėlę supjaustome gabalėliais, pabarstome druska, pipirais, vištienos prieskoniais, kariu.
2.
Gerai įkaitintame aliejuje pakepame smulkintą svogūną. Sudedame vištienos gabalėlius ir pakepiname, kol šiek tiek apskrus.
3.
Morką supjaustome griežinėliais. Sudedame į troškintuvą. Pakaitiname apie 10 min., jei trūksta skysčio, galite įpilti šiek tiek vandens. Supilame grietinėlę, beriame žirnelius ir kukurūzus. Troškiname dar apie 10 min.
4.
Vištienos troškinį valgėme su ryžiais. Skanaus.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!