INGREDIENTAI: 280 gramų kvietinių miltų (ištirpinto arba minkšto)
150 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių
100 gramų šokolado
100 gramų riešutų (pekano ir graikinių)
100 gramų cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Riešutus ir šokoladą susmulkinti mažais gabaliukais.
2.
Cukrų sutrinti su sviestu (galima išlydyti, galima trinti vos atšildytą, gaminau abiem variantais, skonis nuo to nesikeičia, tik su išlydytu sviestu mažiau darbo).
3.
Į sviesto masę įmušti kiaušinius. Suberti miltus su kepimo milteliais. Suberti šokoladą ir riešutus. Viską gerai išmaišyti.
4.
Šlapiomis rankomis gnybti nedidelį gabalėlį tešlos ir formuoti sausainius. Sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, paliekant tarpus tarp sausainių.
5.
Kepti 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min.