INGREDIENTAI: 4 vienetai obuolių
50 gramų avižinių dribsnių
20 gramų anakardžių riešutų
1 šaukštas čija sėklų
1 šaukštas kakavos
1 šaukštelis cinamono
1 žiupsnelis druskos
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis klevų sirupo
1 šaukštelis kokosų aliejaus
20 gramų šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Obuolius perpjauti per pusę ir išimti sėklas, kartu padarant duobutę įdarui, ir atidedame.
2.
Kiaušinį lengvai išplakame. Šokoladą susmulkiname. Kiaušinį išmaišome su avižų dribsniais, riešutais, čija sėklomis, kakava, cinamonu, druska, smulkintu šokoladu, kokosų aliejumi ir klevų sirupu. Įdarome obuolių puseles.
3.
Kepame iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių, skanaus!