AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 250 gramų krevečių be kevalo
300 gramų pomidorų (arba vyšninių pomidorų)
100 gramų fetos sūrio
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 skiltelės česnako
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį sudėti krevetes, įpilti šaukštą alyvuogių aliejaus, įspausti dvi česnako skilteles, berti pipirus, druską ir švelniai permaišyti.
2.
Pomidorus pasmulkinti mažesniais gabalėliais, jei naudosite vyšninius, juos galima dėti nepjaustytus arba perpjauti pusiau.
3.
Į kepimo formą sudėti pomidorus, apšlakstyti dviem šaukštais alyvuogių aliejumi, įspausti likusią vieną česnako skiltelę ir permaišyti, kad visi pomidorai pasidengtų tolygiai.
4.
Fetos sūrį supjaustyti mažesniais gabalėliais, sudėti į kepimo formą ant pomidorų.
5.
Kepti įkaitintoje iki 220 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių. Tuomet sudėlioti krevetes ir kepti dar apie 7 minutes iki kol krevetės apskrus ir nebebus permatomos.
6.
Labai tinka tiekti su duonele, makaronais, ryžiais ar skanauti be papildomų priedų.