INGREDIENTAI: 0.5 vieneto prancūziško batono
100 gramų surimi lazdelės (naudojau VIČI CLASSIC)
70 gramų ožkos pieno sūrio
pagal skonį vyšninių pomidorų
pagal skonį gražgarsčių
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Prancūzišką batoną įpjauname išilgai (pilnai neperpjauname) ir pašlakstome alyvuogių aliejumi.
2.
Supjaustome surimi lazdeles, ožkos sūrį bei pomidoriukus.
3.
Į batono vidų išdėliojame visus naudojamus sumuštinio priedus, lengvai apšlakstome alyvuogių aliejumi, pabarstome druska ir pipirais.
4.
Pagamintą sumuštinį padaliname pusiau į du mažesnius sumuštinius.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!