INGREDIENTAI: 5 vienetai kiaušinių
3 vienetai pomidorų
2 šaukštai aliejaus (arba sviesto)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį petražolių (arba svogūnų laiškų, krapų ar kitų žalumynų, nebūtina)
1 vienetas svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į vidutinį dubenį įmušti kiaušinius ir pagardinti druska bei pipirais. Plakti iki vientisos masės ir atidėti į šalį.
2.
Keptuvėje įkaitinti šaukštą aliejaus ant vidutinės kaitros. Supilti kiaušinių plakinį ir vis pamaišant kepti kelias minutes iki kol iškeps. Tuomet išimti ir atidėti.
3.
Keptuvėje įkaitinti likusį aliejų.
4.
Nulupti česnaką, supjaustyti pomidorus vidutinio dydžio gabalėliais, svogūnus susmulkinti. Į keptuvę sudėti svogūną ir pakepti kelias minutes iki kol šiek tiek suminkštės, tuomet sudėti pomidorus su česnakais ir patroškinti dar kelias minutes iki kol pomidorai suminkštės.
5.
Tuomet į keptuvę su pomidorais sudėti iškeptą kiaušinių masę ir gerai išmaišyti. Pagardinti druska ir pipirais, pabarstyti smulkintomis petražolėmis.