INGREDIENTAI: 4 vienetai bulvių (vidutinio dydžio, virtų su lupena)
250 gramų rūkytos vištienos (tinka ir virta ar kepta)
4 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 pundelis svogūnų laiškų
3 šaukštai graikiško jogurto
1 šaukštelis garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves ir kiaušinius nuvalyti. Supjaustyti stambiais kubeliais.
2.
Vištieną supjaustyti smulkesniais kubeliais, o svogūnų laiškus smulkiai sukapoti.
3.
Garstyčias išmaišyti su jogurtu.
4.
Bulves, vištieną, kiaušinius, vištieną, svogūnų laiškus ir padažą sumaišyti.
5.
Salotos skaniausios valandėlę pastovėjusios šaldytuve.