TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Gyvenimas be žmonos - kaip daržas be tvoros
Pirmadienio horoskopas (2022-09-26)

Pirmadienio horoskopas (2022-09-26)


Šiandien ne viskas klostysis taip, kaip suplanavote, – partneriai, artimieji gali turėti kitokių planų, todėl teks derintis, keisti dienotvarkę. Vargu ar pavyks išvengti tam tikro konkuravimo dėl įtakos, patinkančio objekto ar pan.




Galbūt imsitės reikalų, kurie dėl naujų aplinkybių pradeda atrodyti realiai įgyvendinami. Labai svarbios jums atrodys aplinkinių simpatijos, meilės romantika, graži aplinka.




Šią naktį prasidėjo jaunaties fazė, o tai reiškia, kad formuojasi tam tikros gairės ilgesniam laikui. Regis, didės jūsų kūrybinis potencialas, daugės šmaikštumo, žaismingumo.




Jaunaties pradžia jus paskatins daugiau dėmesio skirti šeimai bei vidiniam pasauliui, paieškai tos savasties, kuri leistų geriau save realizuoti, nebijoti atsiverti šalia esantiems, mylėti ir būti mylimiems.




Šiandien galite tikėtis aktyvaus aplinkinių dėmesio ir palaikymo. Komercinis pojūtis, apsukrumas, informuotumas turėtų padėti rasti tinkamą sprendimą aktualiu klausimu.




Pravartu pradėti aktyviai veikti, jeigu norite papildomai pasipelnyti. Ypač seksis darbuotis tose srityse, kur reikalingas įkvėpimas, kūrybingumas, psichologinė įžvalga. Nuostabių potyrių, jausmų teiks meilė, vaikai.




Prasidėjo jaunatis, kuri jums gali būti ypač svarbi, nes paskatins taikiai spręsti svarbiausius konfliktus, o galbūt ir tuoktis ar skirtis, palaikyti oponentus dėl bendro gėrio arba kaip tik jiems pasipriešinti.




Regis, aplinkinius labai domins jūsų paslaptys ir planai. Kol kas tikrai neaptarinėkite su visais savo planų, svarbių sumanymų. Gali būti, kad gims žavių meilės vilčių. Flirtas džiugins, pasimatymai suteiks pikantiškų potyrių




Nenustygsite vietoje, veršitės bendrauti, pasireikšti scenoje ar iš tribūnos. Yra tikimybė, kad pavyks susitarti dėl to, kas jus ypač domina ir jaudina. Svarbu siekti darnos su savimi ir kitais.




Bet kokia kaina sieksite įgyvendinti turto ar kitus aktualius projektus, įvairiais būdais ginsite savo interesus. Meilės jausmai, jos troškulys gali paskatinti permainas.




Kontaktai su užsieniečiais, įtakingais asmenimis ateityje gali duoti naudos. Jeigu šiandien leisitės į kelionę, pasistenkite neužmiršti būtinų dokumentų. Tikėtinas neįprastas potyris.




Regis, dėl kažko nerimausite. Tai gali būti susiję su šeimos arba meilės situacija, finansais. Galbūt turėsite atsakingų reikalų su bankais, draudimo įstaiga, akcijų birža ar kt. Turėtumėte įgyvendinti meilės troškimus, realizuoti aistras.

Geros dienos!



admin · 2022-09-26 08:00 · 252 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt