INGREDIENTAI: 170 gramų migdolų miltų
80 mililitrų vandens (arba vieno nedidelio kiaušinio)
2 šaukštai kokosų aliejaus (tirpinto)
2 šaukštai aguonų
2 šaukštai čija sėklų
1 šaukštelis medaus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Miltus, aguonas, čija sėklas, medų, vandenį, tirpintą aliejų, druską sumaišome ir rankomis suformuojame rutulį, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame į šaldymo kamerą 20 minučių.
2.
Iš atšalusios tešlos suformuojame volelius ir supjaustome gabalėliais.
3.
Kepame 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 8-12 minučių, kol gražiai apskrus. Atvėsiname.