TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Gostautas Eisvydė Marcijonas Agnė
Penktadienio horoskopas (2022-09-23)

Penktadienio horoskopas (2022-09-23)


Galite pasijusti nekaip. Galbūt šiek tiek sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas, melas, klasta. Tarnybinis meilės romanas arba nelegali dalykinė avantiūra gali iškilti į viešumą.




Gali džiuginti naujos pažintys, visuomeninė veikla. Visgi nesitikėkite iš to didelės naudos ir stabilumo. Neskubėkite nusivilti, jei bendraminčių kompanija arba mylimas žmogus nepritars jūsų norams.




Gali susvyruoti kai kurie planai, įsitikinimai, sklaidysis iliuzijos. Galite patirti apkalbų, intrigų darbe. O galbūt darbe seksis gerai, tačiau nepakankamai vertinami pasijusite namuose.




Galite gauti informacijos, susijusios su verslu, nekilnojamuoju turtu, užsisakyta preke namams ar pan. Nestokosite kūrybingumo, jei jums šiandien teks kurti tekstus, reklamą ar kt. Galbūt ruošitės savaitgalio išvykai.




Ramiai dirbkite savo įprastinius darbus, stenkitės užbaigti tai, ką derėtų pagal numatytą terminą. Savo kokybės ir kainos santykiu ar konkrečia savybe gali neįtikti užsisakyta prekė.




Diena bus gana prieštaringa. Galima nemažai nuveikti padedant kitiems. Tačiau reikia mokėti aplinkinius įtikinti, kad prisidėtų, patarpininkautų, o tai nelengvai pavyks.




Šiandien nesiimkite atsakingų darbų. Jei įmanoma, atsiribokite nuo to, ko vis tiek negalite paveikti. Gali paaiškėti, kad sklaidosi rožinės iliuzijos. Arba jos kaip tik atsiras prieš akis tarsi svaigus rūkelis.




Vargu ar pavyks viską padaryti taip, kaip norite ir tikitės. Daug kas priklausys nuo aplinkybių ir kitų žmonių nuostatų. Labiau rūpinkitės įvaizdžiu, sveikata.




Šiandien pasistenkite nepriekaištingai atlikti darbus, kad savaitgalį pasitiktumėte ramia širdimi bei sąžine. Galite sulaukti intriguojančių pasiūlymų. Pasistenkite atskirti realybę nuo iliuzijų. Nesielkite lengvabūdiškai, neveidmainiaukite.




Palaikymo ir supratimo galite tikėtis iš nepažįstamų žmonių arba specialistų. Tiktų užsiimti moksline, kūrybine veikla. Jeigu vykstate į kelionę, pasistenkite nepamiršti pasirūpinti tuo, kuo privalote pasirūpinti prieš išvykdami.




Ši diena primins, kad turite susilaikyti nuo išlaidavimo nebūtiniems dalykams, nes pirmiausia reikia sumokėti mokesčius, įmokas. Nepasiduokite manipuliavimui bei patys elkitės sąžiningai. Sakykite ir darykite tik tai, dėl ko neabejojate.




Šiandien sustiprės noras bėgti nuo asmeninių problemų. Dėl to veršitės bendrauti, nesvarbu su kuo ir kaip. Lengva apsigauti ar suklaidinti kitus. Nederėtų pasitikėti pirmu įspūdžiu, pašnekovų gražbyliavimais, pataikavimais. 

Geros dienos!



admin · 2022-09-23 08:00 · 255 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt