AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 10 vienetų baravykų
100 gramų kiaulienos šoninės (sūdytos)
100 mililitrų grietinėlės
1 vienetas svogūnų
2 saujelės spagečių
1 skiltelė česnako
1 šaukštas petražolių (smulkintų)
1 šaukštas laiškinių česnakų (smulkintų)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Kepimui:
1 šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Makaronus sudedame į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdame.
2.
Šoninę supjaustome nedideliais gabalėliais, svogūną ir česnaką nulupame ir pasmulkiname.
3.
Šoninę sudedame į keptuvę ir pakepiname, kol ši gražiai apskrus. Sudedame svogūną ir česnaką. Pakepiname, kol daržovės suminkštės.
4.
Baravykus supjaustome, kaip patinka. Man norėjosi, kad būtų didesni gabalėliai.
5.
Sudedame baravykus į keptuvę, dedame sviesto ir pakepiname apie 5 min, pabarstome druska, pipirais. Sudedame makaronus. Apšlakstome grietinėle, pabarstome žalumynais. Pakaitiname šiek tiek ir mėgaujamės. Štai toks rudens skonis.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!