TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-03-28 20:53
Trečiadienio horoskopas (2022-09-21)

Trečiadienio horoskopas (2022-09-21)


Ši diena gali būti maloni, nuteikianti pozityviam bendravimui, kūrybai, flirtui, meilei. Puikiai seksis sutarti su vaikais, juos lavinti, ugdyti, taikyti gerosios praktikos metodus ir pan. Jei tik panorėsite, šauniai papramogausite.




Regis, šiandien jums pavyks išvengti emocinės įtampos, nors ir būsite labai jautrūs, sentimentalūs. Maloniai ramins paprasta buitinė ruoša, gardus maistas, jauki asmeninė erdvė.




Šiandien visur demonstruosite komunikabilumą, informuotumą daugybe klausimų ir temų. Regis, jūsų žinios pasitarnaus ne tik jums. Kai kuriais pastebėjimais nudžiuginsite aplinkinius ir socialinių tinklų publiką.




Jeigu aplinkiniai šiandien jaus iš jūsų sklindančią šilumą, tai atsakys tuo pačiu. Galima prašyti paramos ar ją teikti. Tik nesistenkite kažko nuveikti per jėgą.




Šiandien ieškosite atramos, globos. Jus iš tikrųjų geriau nei paprastai supras, padės jūsų aplinkos žmonės. Pasidalindami džiaugsmais ir rūpesčiais tapsite vieni kitiems artimesni. Jums gali būti patikėtos svetimos paslaptys ir jausmai.




Šiandien galite trokšti ramybės, vienatvės, atsiribojimo. Jei pajusite, kad nepakanka jėgų kažką atlikti, kol kas atsisakykite sumanymo. Nebūkite išsiblaškę kelyje.




Šiandien galite pasižymėti kaip puikūs tarpininkai, patarėjai ar organizatoriai. Regis, įvykiai parodys, jog pamažu pradeda didėti jūsų įtaka, galbūt kol kas tik užkulisinė, tačiau tai keisis.




Šiandien viskas bus gerai, jeigu nekelsite nei sau, nei kitiems per didelių reikalavimų. Neišeikvokite visų jėgų įvairiems darbams. Turiningiau leiskite laisvalaikį.




Šiandien gebėsite aprėpti daug informacijos iš įvairių šaltinių. Regis, diskutuojant būsite nepralenkiami. Jeigu teks reikštis viešai, ką nors pristatyti, galite padaryti įspūdį.




Neverskite savęs šiandien imtis to, ko nepajėgiate. Jums derėtų paisyti kitų žmonių nuomonės bei norų, bet kartu neignoruoti ir savų poreikių. Pasistenkite suderinti naudą, pareigą ir malonumus.




Jeigu norite dėl ko nors susitarti su asmenimis, linkusiais prieštarauti, darykite tai šiandien. Gebėsite įtaigiai argumentuoti ir pažerti tokių minties perlų, kad kitiems beliks tik sutikti su jumis arba patylėti.




Regis, gautas atlygis už darbą ar paslaugas paskatins jus dar geriau dirbti. Arba kaip tik dabar susitarsite dėl darbo, nuomos, kredito, tiekimo sąlygų, atsiskaitymų ir pan.

Geros dienos!



admin · 2022-09-21 08:00 · 236 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt